< PRVA STRAN
Za oglaševalce   Kontakt    


IZ BLOGA
< NA PRVO STRAN

29.6.2022 15:22:15
Zbiramo interesente
Oglaševalce lahko prepriča samo številčna družina Share.4x
Matematika je preprosta ... Če ima vsak med nami 100 prijateljev (verjamem, da jih imajo mnogi več), bo imelo 100 članov družine Share.4x sto-krat več prijateljev. 10.000! To pa je že številka, ki se je ne bi branila nobena revija!

Poleg tega so prijateljska priporočila trdnejša, bolj kredibilna in deležna več pozornosti. Vse to pa so odlike s katerimi lahko prepričamo oglaševalce. v mrežo pridobimo sredstva in služenje se lahko prične.

Prav zato vas vljudno vabim, da izkažete interes in se registrirate na:

https://Share.4x.si

Ko bo zbrana dovolj velika druščina, vas bom obvestil po e-mailu in šel v lov za oglaševalci.

Kaj pa cena?

Vse je odvisno od naloge, ki jo predvideva oglaševalec. če pričakuje objavo za katero se je treba odpeljati na točno določeno lokacijo, potem bo cena zagotovo višja, kot če se zadovolji samo z lajkom na svojo objavo. To pomeni, da bo klik stal približno 20 centov, objava pa vsaj 5, če ne 10 in več evrov.

K temu je potrebno prišteti še stroške obratovanja sistema (pri objavah je treba preverjati originalnost, da se iste objave ne ponavljajo na različnih profilih), zelo pomembna je tudi pogostost objav (vsak dan, morda samo enkrat v akciji), posebno vprašanje pa je, kaj narediti z uporabniki, ki se izredno potrudijo (posnamejo film, ga zaigrajo, zmontirajo, dodajo glasbo) ... Izstopajoče objave bi morali dodatno nagraditi, kaj pravite?!

Skratka ...Skupaj stopimo v prihodnost in začnimo jo prav v Sloveniji z vami!

Vabljeni na https://Share.4x.si
Zvone Štor

PREBERITE ŠE:

Zakaj je nastal Share.4x?



< NA PRVO STRAN







Share.4x.si - Copyright (c) Bistor.net
START: 16. junij 2018 - LAST CHANGE: 28. junij 2022

π

Pošlji link prijatelju:
https://Share.4x.si